Hermes Trade

Hermes Trade

Naša misija je unapređenje i očuvanje Vašeg zdravlja!

O nama

Hermes Trade Niš je inovativna telemarketing agencija koja se bavi distribucijom prirodnih preparata na teritoriji Srbije. Kvalitetni proizvodi, pouzdanost i poslovnost su vrline koje smo do sada izgradili. Za tri godine, koliko distribuiramo prirodne preparate, našim korisnicima postali smo sinonim za zdravlje!

Lekovito bilje

Lekovito bilje je pravi dar prirode. Priroda nas je stvorila i ona nas najbolje poznaje i ume da brine o nama.

Utiče na zdravlje

Tradicionalna medicina tvrdi da lekovito bilje može da izleči sve bolesti ukoliko se pravilno upotrebljava. Savremena nauka sada svojim saznanjima doprinosi tome da prirodno lečenje bude još efikasnije i bezbednije nego ikad pre.

Čoveka

Misija je unapređenje i očuvanje zdravlja kod čoveka.

Uz našu pomoć

Hermes Trade je lider u distribuciji prirodnih preparata.

NAŠ TIM

Naš prodajni tim čine kreativne osobe različitih kvalifikacija i godina uvek spremne da Vas saslušaju i podrže na putu zdravog načina života. Predvode ih:

member

Milica Veličković

Osnivač i direktor. Diplomirani ekonomista, NLP Master i Reiki majstor. Višegodišnjim iskustvom u telemarketingu i vođenju prodajnih timova postala je pravi lider koji svoj prodajni tim svakodnevno nadahnjuje pozitivnom energijom.

member

Vladimir Veličković

Savetnik i Edukator. Diplomirani menadžer, ekonomista i NLP Master. Spojio ljubav prema prirodi sa NLP - om i marketingom.
member

Saša Stojanović

Operativni menadžer. Mašinski inženjer. Vizionar koji svoje ideje predanim radom sprovodi u delo.

Naši proizvodi

Predstavljamo Vam 100% prirodne preparate na bazi bilja organskog porekla. Mogli bi Vam reći da će Vam sigurno pomoći na putu do izlečenja, boljeg zdravlja i dužeg života, ali bi Vas radije pozvali da to sami iskusite.
Čajevi predstavljaju mešavinu sušenog bilja, a kapi su dobijene ekstrakcijom svežeg bilja sa najviših obronaka naših planina. Za pojedine zdravstvene probleme u ponudi imamo i meleme, kreme i sirupe. Nijedan proizvod ne sadrži konzervanse i aditive.
Ukoliko smatrate da je zdravlje Vaše najveće bogatstvo i verujete u prirodan način izlečenja poručite:

 • Redovnom upotrebom, u određenom vremenskom periodu, dolazi do povećanja volumena i elastičnosti krvnih sudova, što omogućava bolji protok krvi do perifernih delova tela - pa se na taj način neutrališu najčešći simptomi loše cirkulacije - utrnulost i osećaj hladnoće u rukama i nogama. Takođe, dobrom cirkulacijom se dovodi dovoljna količina krvi i kiseonika do srca i mozga što omogućava prehranjivanje moždanih ćelija, kao i rasterećenje rada srca. 
									Preporučuje se osobama koji pate od migrena, i osobama obolelim od multiple skleroze. Najbolji efekat se postiže kombinovanom upotrebom čaja i kapi.

  Čaj i kapi za cirkulaciju

  Redovnom upotrebom, u određenom vremenskom periodu, dolazi do povećanja volumena i elastičnosti krvnih sudova...

 • Preparati deluju tako što šire krvne sudove i na taj način omogućavaju normalan protok krvi kroz njih, sve do srca. Svojim diuretičnim dejstvom potpomažu izbacijvanju viška tečnosti iz organizma, čime se smanjuje zapremina tečnosti koja cirkuliše kroz organizam pa je pritisak na krvne sudove manji a rad srca u velikoj meri olakšan. Takođe, utiču na smanjenje teskobe i napetosti i imaju sedativno dejstvo. Redovnom upotrebom dolazi do normalizacije pritiska i preventivno se deluje na dalja oštećenja kardiovaskularnog sistema. 
									Najbolji efekat se postiže redovnom upotrebom čaja i kapi.

  Čaj i kapi za regulisanje krvnog pritiska

  Preparati deluju tako što šire krvne sudove i na taj način omogućavaju normalan protok krvi kroz njih...

 • Pažljivo odabrane biljke u čaju i kapima regulišu proces stvaranja viška holesterola u organizmu i samim tim njegovog nagomilavanja u krvnim sudovima. Svojim aktivnim materijama čajevi i kapi razgrađuju naslage na zidovima krvnih sudova, vezuju ih za sebe i na taj način omogućavaju njihovo efikasno izbacivanje iz sistema putem telesnih izlučevina. Redovnom upotrebom, kroz nekoliko meseci, dolazi do potpunog čišćenja krvnih sudova od holesterola, masti i triglicerida, nakon čega se više ne stvaraju naslage na krvnim sudovima.
										Najbolji efekat se postiže kombinovanom upotrebom čaja i kapi.

  Čaj i kapi protiv holesterola i triglicerida u krvi

  Pažljivo odabrane biljke regulišu proces stvaranja viška holesterola u organizmu i samim tim...

 • Sastojci lekovitog bilja iz čaja i kapi najbolji su prirodni lek za terapiju proširenih vena (spoljašnjih i unutrašnjih). Deluju na stabilizaciju zidova venskih krvnih sudova, povećavaju njihovu čvrstinu i elastičnost i smiruju upalne procese. Smanjuje se opterećenje venskih krvnih sudova, prazne se „džepovi“ od nagomilane krvi, i kao rezultat smanjuju bolovi, grčevi i otoci. Takođe, flavonoidi i polifenoli iz ovih biljaka odlični su u prevenciji nastanka tromboze i insuficijencije venskog sistema. Melem se upotrebljava spolja i blagotvorno deluje na bolne vene, ispucale kapilare, otoke i osećaj težine u nogama.

  Čaj, kapi i melem za proširene vene

  Sastojci lekovitog bilja iz čaja i kapi najbolji su prirodni lek za terapiju proširenih vena...

 • Čaj,kapi i melem su veoma bogati mineralima i vitaminima koji su neophodni kostima da bi bile zdrave. Redovnom upotrebom stimuliše se obnavljanje međuzglobne i međupršljenske tečnosti, čime se smanjuje trenje zglobova i pršljenova jednog o drugi, zaustavlja se dalje oštećivanje hrskavice i na taj način eliminiše osnovni uzrok bolova kod reumatskih tegoba. Čajna mešavina i kapi su bogate kalcijumovim solima i vitaminom D koji u kombinaciji utiču na povećanje gustine kostiju, popunjavajući šupljine koje se stvaraju u kostima kao posledica osteoporoze. Tako se izbegava krivljenje kostiju, odnosno kičme, smanjuje rizik od preloma i propadanja koštanog sistema, i poboljšava se njegova primarna-potporna funkcija. Blagotvorno utiču i na posledice okoštavanja, kao što su spondiloza, čukljevi i giht kao najčešće manifestacije ovog problema. Kada je u pitanju giht, preporučljivo je uz redovnu upotrebu kapi (samo kapi), korigovati ishranu. Melem se utrljava spolja, na bolna mesta i deluje na smirivanje upalnih procesa. Ublažava bolove i omogućava bolju pokretljivost uz kombinovanu upotrebu sa čajem i kapima.

  Čaj, kapi i melem za ublažavanje reumatskih tegoba

  Čaj,kapi i melem su veoma bogati mineralima i vitaminima koji su neophodni kostima da bi bile zdrave...

 • Dejstvo čaja i kapi za dijabetes je najpre usmereno na pročišćavanje krvi, čime se rasterećuju krvni sudovi i pankreas. Redovnom upotrebom omogućava se bolje funkcionisanje pankreasa i njegova regeneracija, budi se ćelijski metabolizam neophodan za preuzimnje neophodne količine glukoze iz krvi. Regulacijom ovih procesa sprečava se variranje šećera i na taj način preventivno deluje na razaranje drugih organa, gde prvo stradaju jetra i bubrezi, zatim vrlo često i vid, gangrena i druge tegobe, što je posledica povišene koncentracije šećera u krvi. Ukoliko pacijent koristi insulinsku terapiju, upotrebljava se samo čaj.

  Čaj i kapi za dijabetes

  Dejstvo čaja i kapi za dijabetes je najpre usmereno na pročišćavanje krvi, čime se rasterećuju krvni sudovi i pankreas...

 • Ove biljne mešavine bogate su vitaminima, mineralima, flavonioidima, folnom kiselinom, vitaminom C, gvožđem, kalijumom, kalcijumom i magnezijumom. Zajedničkim delovanjem komponenti čaja i kapi na prirodan način se jača organizam i poboljšava imunitet koji ga štiti od virusa i bolesti.

  Čaj i kapi za jačanje imuniteta

  Ove biljne mešavine bogate su vitaminima, mineralima, flavonioidima, folnom kiselinom, vitaminom C, gvožđem, kalijumom...

 • Lekovito bilje ove čajne mešavine prečišćava krv od štetnih materija i na taj način rasterećuje rad štitne žlezde. Aktivne materije i minerali normalizuju metabolizam, pomažu pravilno obavljanje funkcije štitne žlezde (i kod hipertireoze i kod hipotireoze) i neutrališu sve simptome koji se javljaju kao posledica poremećaja u njenoj funkciji. Sastav čaja pomaže i kod neutralisanja promena nastalih na samoj žlezdi (čvorići, ciste) i regulaciji lučenja hormona štitne žlezde.

  Čaj za štitnu žlezdu

  Lekovito bilje ove čajne mešavine prečišćava krv od štetnih materija i na taj način rasterećuje rad štitne žlezde...

 • Ova kombinacija ima diuretično i antiseptično dejstvo, i normalizuje cirkulaciju unutar same prostate. Redovnom upotrebom dolazi do smirivanja upalnog procesa i postepenog normalizovanja veličine prostate, a samim tim i normalizovanja mokrenja jer se smanjuje pritisak na bešiku i mokraćne kanale. Olakšava se izbacivanje bakterija iz mokraće i neutrališu neprijatne tegobe prilikom mokrenja.

  Čaj i kapi protiv upale prostate

  Ova kombinacija ima diuretično i antiseptično dejstvo, i normalizuje cirkulaciju unutar same prostate...

 • Kombinacija 100% planinskog bilja smanjuje viskozitet bronhijalnog sekreta i omogućava njegovo lakše izbacivanje iz bronhija. Olakšava se disanje jer se čiste i šire disajni putevi, smanjuje se broj i trajanje napada gušenja i smanjuje osećaj pritiska u grudima, jer je omogućen prirodan unos kiseonika disanjem (umesto pumpicom). Na taj način, blagotvorno se utiče na smirivanje upalnih procesa u slučaju bronhitisa. Redovnom upotrebom se neutrališu simptomi, smanjuje se kašalj i jačaju pluća. Bronhomel sirup je kombinacija sokova svežeg planinskog bilja i čistog bagremovog meda bez veštačkih dodataka. Već nakon nekoliko uzimanja primetno se smanjuje kašalj i olakšava disanje jer se sekret brže i lakše izbacuje iz disajnih puteva. Redovnom upotrebom čaja, kapi i bronhomel sirupa uspešno se neutralizuju svi simptomi bronhijalne astme kao i bronhitisa.

  Čaj i kapi protiv bronhijalne astme i bronhitisa + Bronhomel sirup

  Kombinacija 100% planinskog bilja smanjuje viskozitet bronhijalnog sekreta i omogućava njegovo...

 • Čaj i kapi deluju tako što pospešuju izbacivanje toksina i štetnih materija iz želuca i creva, podstiču njihovu aktivaciju i time se utiče na bolje varenje i bolju probavu. Najbolji efekat se postiže redovnom, kombinovanom upotrebom čaja i kapi.

  Čaj i kapi za bolju probavu, varenje i protiv nadimanja

  Čaj i kapi deluju tako što pospešuju izbacivanje toksina i štetnih materija iz želuca i creva, podstiču...

 • Kombinacija biljaka u čaju i kapima ima razgrađujuće dejstvo na nagomilani sadržaj u crevima i tako omekšava stolicu, što dovodi do lakšeg pražnjenja. Takođe povoljno utiče i na varenje, pa se na taj način omogućava češće pražnjenje. Najbolji efekat se postiže kombinovanom upotrebom čaja i kapi.

  Čaj i kapi protiv zatvora

  Kombinacija biljaka u čaju i kapima ima razgrađujuće dejstvo na nagomilani sadržaj u crevima i tako omekšava stolicu...

 • Ova biljna mešavina ima stežuće dejstvo, a minerali i aktivne materije iz čaja i kapi nadoknađuju elektrolite koji se gube kod proliva. Redovnom upotrebom se stolica normalizuje.

  Čaj i kapi protiv proliva

  Ova biljna mešavina ima stežuće dejstvo, a minerali i aktivne materije iz čaja i kapi nadoknađuju elektrolite...

 • Mešavina sušenog planinskog bilja u čaju na efikasan način vezuje za sebe želudačnu kiselinu i sve štetne materije iz želuca i izbacuje ih iz organizma na potpuno prirodan način.Veoma je delotvorna kada su u pitanju tegobe nastale kao posledica viška želudačne kiseline kao što je gorušica ili bolovi u trbuhu, a dužom primenom je moguće dodatno uticati na izbacivanje helico bakterije iz želuca. Takođe utiče na regulisanje prekomernog lučenja želudačne kiseline.

  Čaj protiv viška želudačne kiseline

  Mešavina sušenog planinskog bilja u čaju na efikasan način vezuje za sebe želudačnu kiselinu...

 • Potpuno prirodna kombinacija sušenog bilja regeneriše želudačnu sluznicu oštećenu usled dugotrajne upotrebe lekova, nastankom i pucanjem čireva ili dugorajne borbe sa bakterijama u želucu. Redovnom i dužom primenom daje odlične rezultate u borbi sa hroničnim ili akutnim gastritisom i neutrališe simptome poput mučnine, povraćanja i bolova u trbuhu.

  Čaj za obnavljanje želudačne sluznice

  Potpuno prirodna kombinacija sušenog bilja regeneriše želudačnu sluznicu oštećenu usled dugotrajne upotrebe lekova...

 • Ova kombinacija biljaka uspešno pomaže u borbi protiv gljivičnih i bakterijskih infekcija i neutralisanju njihovih propratnih simptoma. Povoljno utiče na zarastanje ranica, regeneriše vaginalnu sluznicu i vraća njenu pH vrednost u normalu, štiteći na taj način vaginalnu floru od daljih infekcija.

  Čaj, kapi i melem za intimnu primenu

  Ova kombinacija biljaka uspešno pomaže u borbi protiv gljivičnih i bakterijskih infekcija i...

 • Čaj i kapi deluju protivupalno, a redovnom i kombinovanom upotrebom blagotvorno utiču na prokrvljenost u reproduktivnim organima, neutrališu bolove i grčeve kao propratne simptome upalnog procesa.

  Čaj i kapi protiv upale jajnika

  Čaj i kapi deluju protivupalno, a redovnom i kombinovanom upotrebom blagotvorno utiču na...

 • Upotreba ove mešavine bilja daje odlične rezultate u lečenju mioma i cisti. Redovnom i kombinovanom upotrebom zaustavlja se dalji rast cisti i mioma, dolazi do njihovog smanjivanja i time do smanjenja tegoba koje izazivaju. Takođe preventivno se deluje na nastajanje novih.

  Čaj i kapi za miome i ciste

  Upotreba ove mešavine bilja daje odlične rezultate u lečenju mioma i cisti...

 • Aktivne materije iz čaja i kapi deluju protivupalno i oblažu sluznicu sinusnih šupljina, ublažavaju otok sluznice kod hronične upale sinusa, razlažu i pomažu u eliminasanju nagomilanog sekreta, čime se kroz određeni vremenski period u potpunosti čiste sinusne šupljine.

  Čaj i kapi protiv upale sinusa

  Aktivne materije iz čaja i kapi deluju protivupalno i oblažu sluznicu sinusnih šupljina...

 • 100% planinsko sušeno bilje izuzetno stimuliše rad jetre, poboljšava neutralizaciju toksina, ubrzava i pospešuje regeneraciju jetre što doprinosi boljem funkcionisanju celog organizma. Ublažava simtome nastale kao posledica hepatitisa, masne jetre ili ciroze.

  Čaj za jetru

  100% planinsko sušeno bilje izuzetno stimuliše rad jetre, poboljšava neutralizaciju...

 • Snažne aktivne materije iz ove mešavine bilja deluju diuretično, antiseptično i protivupalno. Sastav bilja razlaže kristalnu strukturu kamena pretvarajući ga u mulj i na taj način pomažu da se na lak i prirodan način kamen (i pesak) izbace iz organizma, što je posebno važno kod muškaraca. Sadrže supstance koje oblažu unutrašnost kanala i sprečavaju infekciju na mestima gde je sluznica oštećena.

  Čaj i kapi za izbacivanje peska i kamena iz bubrega

  Snažne aktivne materije iz ove mešavine bilja deluju diuretično, antiseptično i protivupalno...

 • Ekstrakcijom svežeg planinskog bilja dobijeni sokovi u kapima pomažu kod razlaganja kamena u žučnoj kesi pretvarajući ga u mulj, izbegavajući na taj način potencijalno zaglavljivanje kamena u žučnim kanalima i sprečavajući potencijalne komplikacije. Melem ima blagotvorno dejstvo na sluzokožu žučne kese, smiruje zapaljenske procese i ima regenerišuće dejstvo. Najbolji efekat se postiže kombinovanom upotrebom kapi i melema.

  Čaj, kapi i melem za izbacivanje kamena iz žuči

  Ekstrakcijom svežeg planinskog bilja dobijeni sokovi u kapima pomažu kod razlaganja kamena u žučnoj kesi...

 • Lekovito bilje oblaže iritiranu i upaljenu sluzokožu mokraćnih kanala, olakšava njihovu regeneraciju i sprečava ponovnu infekciju. Neutrališe tegobe izazvane upalom i reguliše mokrenje, a takođe pospešuje izbacivanje bakterija iz mokraćnih puteva. Redovnom upotrebom kombinacije čaja i kapi dolazi do potpunog smirivanja upale i neutralizacije propratnih simptoma.

  Čaj i kapi protiv upale bešike i mokraćnih puteva

  Lekovito bilje oblaže iritiranu i upaljenu sluzokožu mokraćnih kanala, olakšava njihovu regeneraciju...

 • Mešavina sušenog bilja u čaju i sveže ceđenog bilja u kapima deluje blagotvorno na sluzokožu dvanaestopalačnog creva i želuca, pomaže zalečenju čireva koji postoje i sprečava pojavljivanje novih tako što doprinosi izbacivanju heliko-bakterije iz dvanaestopalačnog creva i želuca, jer je ona jedan od osnovnih uzroka nastajanja čireva. Najbolji efekat će se dobiti redovnom i kombinovanom upotrebom ova dva preparata.

  Čaj i melem protiv čira na dvanaestopalačnom crevu i želucu

  Mešavina sušenog bilja u čaju i sveže ceđenog bilja u kapima deluje blagotvorno na sluzokožu dvanaestopalačnog creva i želuca...

 • Kod problema upaljenih spoljnih i unutrašnjih hemoroida pomoć možete naći u ovoj biljnoj mešavini, koja deluje i na zaustavljanje krvarenja hemoroida. Deluje tako što smiruje upaljene hemoroide, reguliše probavu i utiče na regenaraciju oštećenih vena i tkiva. Redovnom upotrebom smiruje se bol i svrab i deluje se na skupljenje tkiva. Melem ima antibakterisjko i protivupalno dejstvo, pomaže zarastanju rana, dubinski regeneriše tkivo i sprečava pucanje hemoroida. Preporučuje se kombinovana terapija sva tri proizvoda za najbolji efekat terapije.

  Čaj, kapi i melem za hemoroide

  Kod problema upaljenih spoljnih i unutrašnjih hemoroida pomoć možete naći u ovoj biljnoj mešavini...

 • Dejstvo mešavine biljaka iz čaja i kapi je umirujuće i opuštajuće, te pomaže kod problema sa nesanicom. Povećava otpornost organizma na stresogene situacije, uspešno deluje na smanjenje anksioznosti, napetosti i nervoze. Mogu se koristiti duži vremenski period bez stvaranja zavisnosti, a mogu ih koristiti i vozači jer ne izazivaju pospanost.
									Preporučuje se kod pacijenata koji imaju Parkinsonovu bolest, kao i kod pacijenata koji boluju od epilepsije.
									Najbolji efekat se postiže kombinovanom upotrebom čaja i kapi.

  Čaj i kapi za umirenje

  Dejstvo mešavine biljaka iz čaja i kapi je umirujuće i opuštajuće, te pomaže kod problema sa nesanicom...

 • Čajna mešavina stimuliše rad jetre i bubrega, koji su u organizmu glavni za eliminisanje i neutralisanje alergena. Čaj sadrži i aktivatore imunog sistema potpomažući na taj način organizmu da se sam izbori sa alergijom. Nakon određenog vremena redovne upotrebe neutrališu se simptomi izazvani alergijskim reakcijama.

  Čaj protiv alergije

  Čajna mešavina stimuliše rad jetre i bubrega, koji su u organizmu glavni za eliminisanje...

 • Redovnom upotrebom kapi fitohormin, u određenom vremenskom periodu, dolazi do regulisanja menstrualnog ciklusa i pomoći u otklanjanju uzroka steriliteta kod žena. Pospešuju ovulaciju, eliminišu bol i mučninu.

  Kapi fitohormin

  Redovnom upotrebom kapi fitohormin, u određenom vremenskom periodu, dolazi do regulisanja menstrualnog...

 • Zdravo srce kuca ravnomerno i istom brzinom. U nekim slučajevima javlja se trajno ubrzanje ili usporenje tj. nepravilni otkucaji srca. Tada dolazi do nesvestice, zamaranja, malaksalosti i spazma. Čaj i kapi pomažu srcu da vrati svoju funkciju, čime se sprečava oštećenje srčanih mišića. Srčani zalisci (valvule) kada se otvore ili zatvore, regulišu smer protoka krvi kroz srce. Vremenom njihova funkcija može da oslabi zbog oštećenja, pa srce mora sa više snage da ispumpava krv. Redovnom upotrebom, u određenom vremenskom periodu čaj i kapi lincure poboljšavaju funkciju valvule i rasterećuju rad srca i normalizuju protok krvi i kiseonika.

  Čaj i kapi za jačanje rada srca (kapi lincure)

  Zdravo srce kuca ravnomerno i istom brzinom. U nekim slučajevima javlja se trajno ubrzanje ili usporenje...

 • Čaj predstavlja mešavinu sušenog bilja i se može koristiti i ako se koristi farin, ili bilo koji drugi lek protiv koagulacije krvi. Preporučuje se kad je krv previše gusta, kad je krv retka, kod infekcija krvi, sepse. Kada dođe do zakrčenja krvnih sudova i do otežanog protoka krvi kroz organizam, lekovito bilje svojim aktivnim materijama smanjuje stvaranje holesterola, triglicerida, razgrađuje masne naslage i stimuliše izbacivanje iz organizma.

  Čaj za čišćenje krvi

  Čaj predstavlja mešavinu sušenog bilja i se može koristiti i ako se koristi farin...

 • Dermatitis je naziv za određene vrste bolesti kože, tj. upalu na koži, ekcem, psorijazu. Primarno dejstvo dermatoza kreme je antiupalno i antiseptično, a njen dodatni uticaj na kožu je hidratantni, odnosno povećava procenat vode u koži, čineći je na taj način glatkom i ublažavajući simptome svraba i peckanja.

  Krema dermatoza

  Dermatitis je naziv za određene vrste bolesti kože, tj. upalu na koži, ekcem...

 • Kapi blagotvorno utiču na nervni sistem. Kroz redovnu upotrebu u određenom vremenskom periodu deluju na smanjenje sipmtoma anksioznosti i neutralisanje simptoma depresije kao što su bezvoljnost, mračne misli, malaksalost i strahovi. Biljne kapi za depresiju su prirodno sredstvo za psihičke slabosti.

  Kapi protiv depresije

  Kapi blagotvorno utiču na nervni sistem. Kroz redovnu upotrebu u određenom vremenskom periodu deluju na smanjenje...

 • Ove kapi sadrže lekovito bilje koje redovnom upotrebom učinkovito deluju tako što draže čulo ukusa, podstiču apetit i osećaj gladi i na taj način doprinose regulisanju problema sa manjkom kilograma i problema slabog apetita.

  Kapi za apetit

  Ove kapi sadrže lekovito bilje koje redovnom upotrebom učinkovito deluju tako što draže čulo ukusa, podstiču...

 • Svojim snažnim diuretičkim dejstvom, ova posebna biljna mešavina vrši detoksikaciju organizma, izbacujući na taj način štetne materije. Povoljno deluje na ubrzavanje metabolizma, pomažući na taj način organizmu da se oslobodi suvišnih kilograma na potpuno prirodan način. Najbolji efekat se postiže kombinovanom upotrebom čaja i kapi.

  Čaj i kapi za mršavljenje

  Svojim snažnim diuretičkim dejstvom, ova posebna biljna mešavina vrši detoksikaciju organizma, izbacujući na taj način...

 • „U“ kapi sadrže nekoliko različitih vrsta ekstrakata koprive koja je izuzetno bogata gvožđem. Gvožđe je sastavni deo hemoglobina koji omogućava transport kiseonika u krvi. Kod nedostatka gvožđa dolazi do slabosti, nesvestice, bledila, brzog umora, zadihanosti, lomljivih nokata. U tom slučaju „U“ kapi se preporučuju za brzo podizanje nivoa gvožđa u krvi i punjenje depoa u koštanoj srži.

  „U“ kapi

  „U“ kapi sadrže nekoliko različitih vrsta ekstrakata koprive koja je izuzetno bogata gvožđem...

 • Adam čaj i Adam kapi su posebno napravljene za rešavanje problema sa potencijom, za bolju brzinu spermatozoida, pa samim tim za poboljšanje plodnosti.

  Adam čaj i Adam kapi

  Adam čaj i Adam kapi su posebno napravljene za rešavanje problema sa potencijom, za bolju...

 • Čaj deluje tako što jača koren kose, podstiče njen rast i otpornost. Daje kosi prirodan sjaj i pomaže u borbi protiv peruti. Upotreba: opranu kosu preliti čajem da odstoji 20-30 minuta, a zatim isprati.

  Čaj za jačanje korena kose

  Čaj deluje tako što jača koren kose, podstiče njen rast i otpornost. Daje kosi prirodan...

 • Noćno mokrenje se deli na primarno i sekundarno. U primarno mokrenje spadaju dnevna i noćna mokrenja koja nisu ni prestala od rođenja, dok je sekundarno (ili stečeno) ređe. Najčešće se noćno mokrenje javlja zbog slabijeg razvoja detetove bešike ili kada je dete emocionalno uznemireno. Čaj i kapi prirodno deluju na razvoj bešike i blagotvorno deluju na psihu.

  Čaj i kapi za noćno mokrenje (kod dece i odraslih)

  Noćno mokrenje se deli na primarno i sekundarno. U primarno mokrenje spadaju dnevna i noćna...

 • Redovnom upotrebom čaja za dušu podstiče se opuštanje celog organizma, duše i tela, donosi vam osećaj sreće i veselja. Čajna mešavina ima širok spektar dejstva: hladi, umiruje, omekšava, jača, podstiče rad bubrega i čisti organizam.

  Čaj za dušu

  Redovnom upotrebom čaja za dušu podstiče se opuštanje celog organizma, duše i tela, donosi vam osećaj...

 • Klimaks je potpuni prekid menstrualnog ciklusa i nastaje godinu dana nakon poslednje menstruacije i traje do kraja života. Period postepenog odumiranja funkcije jajnika traje od pet do deset godina i obuhvata peri-menopauzu, menopauzu i postmenopauzu. Simptomi koji nagoveštavaju početak menopauze su: valunzi, talasi vrućine, crvenilo i znojenje. Klimaks kod žena karakteriše pre svega nedostatak estrogena, što se manifestuje potpunim izostankom menstruacije. Kapi imaju širok spektar dejstva: štite srce, krvne sudove, blagotvorno utiču na probleme sa kardiovaskularnim sistemom.

  Kapi za klimaks

  Klimaks je potpuni prekid menstrualnog ciklusa i nastaje godinu dana nakon poslednje menstruacije i traje...

 • Bubrezi pomažu uklanjanje štetnih – otpadnih materija iz organizma pa se tako kroz njih filtrira tečnost. Takođe, oni regulišu proizvodnju eritrocita (crvenih krvnih zrnaca) i luče hormone koji kontrolišu krvni pritisak i pomažu proizvodnju vitamina D. Zbog toga je održavanje dobrog stanja bubrega veoma važno. Simptomi bolesti bubrega najčešće su: boja urina je drugačija, oticanje stopala i šaka, malaksalost i vrtoglavica, neobjašnjivi bol u leđima u predelu bubrega, osipi i svrab, zadihanost, zadah iz usta, mučnina, povraćanje, osećaj hladnoće, nedostatak vazduha. Redovnom upotrebom u određenom vremenskom periodu, čajna mešavina pomaže da se filtrirana, kvalitetna tečnost vrati u krvotok i stimuliše rad jetre.

  Čaj protiv upale bubrega

  Bubrezi pomažu uklanjanje štetnih – otpadnih materija iz organizma pa se tako kroz njih filtrira tečnost...

 • Pankreas (gušterača) je specifičan po tome da kad se ošteti jednom, ne može da se oporavi, a glavni krivac za njegovo obolevanje jeste povećano konzumiranje alkohola, te pojava žučnog kamenca. To onemogućava oticanje sokova iz pankreasa, zbog čega u njemu raste pritisak i pankreasni kanal se zapušava, pa se javlja akutna upala pankreasa. Redovnom upotrebom u određenom vremenskom periodu čajna mešavina stimuliše rad i poboljšava neutralizaciju raznih toksina iz pankreasa čime se rasterećuje rad i smanjuje rizik od oštećenja pankreasa.

  Čaj za pankreas

  Pankreas (gušterača) je specifičan po tome da kad se ošteti jednom, ne može da se oporavi, a glavni...

100+
Različitih preparata u ponudi
1000+
Zadovoljnih klijenata
30+
Zdravstvenih tegoba na koje možemo uticati
3+
Godina na Vašoj usluzi

Zdravstvene tegobe

Ukoliko imate neku od navedenih zdravstvenih tegoba, pronađite proizvod koji će je ublažiti ili izlečiti.

Šta kažu zadovoljni klijenti

Pomogli smo mnogima. Pročitajte utiske pojedinih kupaca.

Our Clients

- Čaj i kapi za proširene vene -

Mama i ja koristimo čaj i kapi za vene već nekoliko meseci. Iako smo bile malo skeptične na početku, ipak je došlo do smanjenja bolova, otoka i grčeva. Nekako se lakše osećamo i ona i ja.

Jasmina, Bela Crkva

Our Clients

- Čaj i kapi za cirkulaciju -

Kapi za cirkulaciju su mi dosta smirile grčeve u nogama, stabilizovale pritisak i zujanje u ušima je nestalo. Nastaviću da ih koristim, jer ništa pre ovih kapi nije imalo toliki uspeh za relativno kratko vreme.

Miroljub, Ljig

Our Clients

- Čaj, kapi i melem za ublažavanje reumatskih tegoba -

Nakon tri meseca korišćenja čaja i kapi za reumu mnogo lakše ustajem i problem sa išijasom koji me dugo muči je znatno ublažen.

Žarko, Banatski Despotovac

Our Clients

- Kapi za klimaks -

Kapi za ublažavanje simptoma klimaksa su mi dosta pomogle. Pritisak mi se normalizovao, valunzi su nestali. Jednostavno se osećam normalno, kao da ne prolazim kroz klimaks.

Mirjana, Čajetina

Our Clients

- Čaj i kapi za dijabetes -

Čaj za dijabetes je uspeo da mi reguliše šećer za samo nekoliko dana. Počela sam da ga pijem kad je vrednost srednjeg merenja bila 13, a nakon samo desetak dana vrednost je spala na 7.5.

Etelka, Bela Crkva

Our Clients

- Čaj i kapi za proširene vene, čaj kapi i melem za ublažavanje reumatskih tegoba, čaj za dušu -

Dugo rešavam probleme sa venama i reumom, ali tek uz meleme Hermes Trade-a sam počela da osećam poboljšanje. Melem za vene mažem ujutru, melem za reumu uveče, a između u toku dana pijuckam čaj za dušu koji me baš lepo smiri.

Vukosava, Novi Banovci

Karijera

Ukoliko želite da budete deo našeg veselog prodajnog tima i razvijate veštine poput komunikativnosti,

samopouzdanja i pozitivnog stava, obezbedićemo Vam kontinuiranu obuku i podršku.

Kontaktirajte nas

Stojimo Vam na raspolaganju

Adresa

Lokacija 1
 Grad: Niš
 Ulica: Kolo srpskih sestara
 Broj zgrade: 15
 Broj stana: 78

Lokacija 2
 Grad: Niš
 Ulica: Svetozara Markovića
 Broj zgrade: 24
 Broj stana: 8

Lokacija 3
 Grad: Niš
 Ulica: Obrenovićeva
 Broj zgrade: 82
 Broj stana: 13

Kontakt informacije

 
 Telefon: 018 4595002 
 Mobilni telefon: 065 8866005 
 Mail: hermestrade.nis@gmail.com
 Web sajt: http://www.hermestrade.rs

Pronađite nas na mapi

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama klikom na dugme ispod